Ice blue

IMG_8577

IMG_8570

Imorse så var jag förbi Anna på A factory of wonder här i göteborg och lånade med mig lite plagg till semestern på fredag! Alltså, ni ska få se så många fina ss16 plagg som fick följa med! Klämde och kände också lite extra på den här pälsen från RAVN och blev kär på nytt kan man säga! Jag har ju min långa, grå som är magsikt fin men jag kunde inte hålla mig så jag beställde ytterligare en i en vit/creméfärgad kort modell, som på bilden ovan men nu blev jag osäker på om jag ska köra på den här isblå färgen istället. Är den inte helt magisk? Vad tror du?

Inte många butiker här i sverige som tagit in denna isblå men vet att bla. mathilde i stockholm gjort det, för dig som är sugen!

Packa var det ja! Blir lite packning med 2 små och en stor, hehe.

Kram på er, tilda

  1. Frida skriver:

    Våga du lite färg Tilda.
    Mina kunder väljer alltid the most basic offwhite, grått i slutändan istället för att våga lite färg. Trevlig semester. Häls F

Comments are closed.

LOADING..