Lippies

DSC_5738

DSC_5729

Jag får alltid tusen frågor om mina läppar så tänkte jag skulle berätta för er vad jag egentligen gör!

Jag har alltid gått till rebecca på ¨stare by rebecca¨ inne i stan för att fixa till och korrigera mina läppar till en jämn, fin och så nära naturlig form som bara går. Jag har alltid varit otroligt nöjd och rebecca är super proffsig på det hon gör men nu när jag bor utåt landet, en bit från stan så fick jag nys om Doktor William, överläkare i kirurgi på sahlgrenska som jobbar lite då och då och kör lite olika injektionsbehandlingar hos CA VA, min hudvårdsalong som jag går till och jag var ju bara tvungen att testa honom. Nej, jag är inte besviken. Wow, så proffsig och duktig! Verkligen ett tips. Han är riktigt duktig på på det han gör alltså och läpparna blir så naturliga och fina. Precis så jag vill ha dom med andra ord. Bor du i närheten och är sugen på att göra något så testa! Titta här.

Nu blir det möten i stan! Kram på er, tilda

 1. Hej!
  På din fråga vad Tilda fick injicerat i läpparna så har Dr Willian Benett använt Emervel Lips.
  Emervel Lips är en mjuk filler för läpparna som ger ett snabbt och naturligt resultat.
  Välkommen att ringa till Ça Va på 031-220224 för mer information.
  Med Vänlig Hälsning Maja Jenssen,

 2. Rebecka skriver:

  Hej! har bara en liten underlig fråga kanske, men har hört av tjejer som fyller sinna läppar att de blir som små kulor i läppen precis där spruckna trycks i (ex som de blir i öronen efter man har haft örhängen en tag)..
  Har du de med? isf känns de väldigt mycket? har nämligen super lust att få lite extra volym ;)..

  1. tilda skriver:

   Det kan man absolut få. Jag har dock aldrig drabbats av det!

 3. Hej fina du, väldigt snygga öronhängen! Var köper man dom? Märke? Kram

  1. tilda skriver:

   Från pernille corydon!

 4. Marie skriver:

  Eftersom du vill korrigera och jämna till ?

 5. Marie skriver:

  Har du något problem eller fel på din läppar?

  1. tilda skriver:

   Nej marie pamolm, jag gillar dom bara bättre när jag fixar dom!

Comments are closed.

LOADING..