Travel in style

IMG_8305

Vacation is coming up folks!

Yes, om mindre än 3 veckor så drar vi mot varmare breddgarder och jösses så vi längtar! Sol, bad och massa god mat, blir det bättre?

IMG_8318

När du reser med barn så måste du ha rejält med packning. Då menar jag rejält. Underhållning på planet (krävs en hel del), mat/välling och andra livsviktiga (IPAD!) saker! (Sakerna blir verkligen livsviktiga, hehe!!!) Min mans kabinväska kommer han att ha själv så jag var ju illa tvungen att köpa mig en ny. Kanske inte tog emot jätte mycket ska erkännas då den här urfina by malene birger kabinväskan åter kommit in i lager och jag var ganska så snabb på att klicka hem den, hehe. Är den inte magsikt fin?

IMG_8314

Travel suitcase // by malene birger modestoe.se

Lädret är urmjukt och detaljerna så fina. I väskan så medföljer en liten necessär som är perfekt för plats till sminket och hudartiklar. Genomtänkt för en kvinnas resinnehåll med andra ord. Hörrni, väskan går som smör så skynda dig!

Nu blir det söndagsmiddag hos mor och far.

Kram på er, tilda

 1. Marie skriver:

  Tilda, hva slags reisebag/koffert har din flotte mann? Er på utkikk etter en klassisk men kul i gave til min kjære, og tar så gjerne imot tips! Din var rålekker;)

  1. tilda skriver:

   En från LV! 🙂 Dom är görsnygga!

 2. Carro skriver:

  Hej!
  Vill tipsa om den här sidan, http://www.kit4kids.com
  Där kan du beställa blöjor, barnmat, typ allt som behövs till barnen på resan. Så levererar dem till hotellet på destinationen lagom tills ni anländer.
  Kram!

  1. tilda skriver:

   Men ah, tack. Vilken grej!

Comments are closed.

LOADING..