Piercing

IMG_5180

Fröken fräken!

IMG_5192

Godkväll fina ni. Jag har nyligen kommit hem från övergrymma William på CA VA! Efter behandlingen som vi gjorde (mer om den imorgon!) så började vi kolla närmre på mitt gamla piercinghål (en dum tonårsidé) som jag har i överläppen. Jag stör mig på den varje dag och ogillar den så himla mycket. Vet ni vad? Det går att ta bort den och ingen är lyckligare än jag! Äntligen så ska jag slippa få se det där hålet och bli utan det! Tack william, du gjorde min dag!

Kram på er, tilda

 1. Ohh jag blir så glad att läsa detta har samma problem… Tack för en härlig och inspirerande blogg.

 2. sandra skriver:

  Jag hade också piercing där men hade tur antar jag, då det inte finns ett spår utav den alls 🙂 Skönt att det går att fixa till, hoppas att du blir nöjd efter ingreppet 🙂

 3. Ellen skriver:

  Hej!

  Vad glad jag blev när jag läste detta! Jag har ett hål, också en dum tonårsidé, som jag vill få bort. Kan du inte berätta hur du ska få bort ditt?

  Tack för en bra blogg!

  Ellen

  1. tilda skriver:

   Ett inlägg om det kommer i samband med ingreppet!

 4. Anna skriver:

  Är det sant?! Wohoo!! Jag har samma problem. Stirrar mig inte klok på det där hålet varje dag i spegeln.. Berätta gärna mer!!

  1. tilda skriver:

   Berättar mer så fort jag gjort det! Visst är det för bra för att vara sant!!!

Comments are closed.

LOADING..