Make a statement

DSC_9618

Blazer// Cavaliere + Martina Bonnier

Älskar statement pieces från garderoben och den här army inspirerade, röda sammetskavajen är en sådan. Jag bara älskar att titta på den och tycker den är urball till en enkel look som skinnbyxor och tshirt! Har satt span på en annan, liknande som jag funderar på att klicka hem! Super snyggt.

Godmorgon fina ni.

Myser i soffan framför prinsessan sofia tillsammans med mina tjejer och ler lite extra idag. Blåvitt och pappa M slog AIK borta igår. Så jäkla gött! Nu jäklar är det en avgörande match kvar på hemmaplan till helgen och vinns den…. Ja, då blir det guld. Alltså, nerverna dit? GAH. Sånt här älskar jag!

Kram på er, tilda

 1. Malin skriver:

  Till och med jag är lite nervös, trots mitt gulsvarta hjärta så kommer jag heja från läktaren på lördag. Unnar ju Mattias ett Sm-guld alla dagar i veckan 🙂 Så på Lördag är jag nog allt lite blåvit Trots hårda ord i soffan i måndags 😉

  1. tilda skriver:

   Hehehe, heja dig! BLÅVITT BLÅVITT!

 2. Fredrik skriver:

  Om Norrköping vinner så blir det ju inte guld även om IFK vinner 🙂

  1. tilda skriver:

   JO, jag vet! Blir en bra ¨nervig¨ lördag alltså. Phu!

 3. Elin skriver:

  Alltså mamma mia, det enda jag kan se är ett gäng snygga skor 😉 haha!
  Men den där kavajen med skinnbyxor och en tisha som du skriver, sjukt snyggt!! Ett par svarta eller röda spetsiga pumps till det och man är en 10-poängare!

 4. Jag fattar inte att du pallar. Jag är redan supernervös inför lördag. Du måste ju vara ett nervrak 🙂 heja heja!

  1. tilda skriver:

   Äsch, dom fixar det! 🙂 Heja heja!

 5. Mia skriver:

  Jo verkligen men nervöst vill jag lova och svårt att jobba då koncentrationen ligger någon annanstans !

  Trevlig tisdag!

  1. tilda skriver:

   Hehehe, precis!

Comments are closed.

LOADING..