Furs

IMG_7532

I höst så varvar jag mina urfina pälsar med rockar och kavajer! Har samlat på mig ett gäng och gillar dom allihopa. Idag så åkte den här blå på, till ett par blå bootcutjeans och en vit, oversize skjorta! Galet snyggt. Från by malene birger, colonelle.com

Kom nyligen hem från en liten snabbvisit från CA VA, hudvårdsalongen i nya hovås. Jill (min hudteraupeut) gjorde en akut behandling för mina nya, stora finnar som kommit sedan behandling numero 1. Min hud bara spottade ut snuskigheter som antagligen ville ut och Jill tog sig tid för en liten akutbehandling med syra och annat gott för huden. Jag känner mig så galet trygg i Jills händer, hon är fantastiskt duktig på det hon gör och att hon sedan gör det med sådan  passion är fantastiskt. Alla som har väggarna förbi eller bor i närheten, boka tid för en behandling, ni kommer aldrig komma därifrån sen, hehe! Man längtar liksom till nästa besök när man går därifrån!

Kram på er, tilda

LOADING..