This is it.

IMG_5728

Mina dagliga skönhetsrutiner ligger precis framför dig!

Nyheter från Elisabeth Arden som jag testat under 2 veckors tid och som jag verkligen älskar. Helt allvarligt, med krämerna så har porerna minskat drastiskt (hyn är sammetslen) och min hy är ständigt återfuktad! Precis dom områdena jag haft problem med! Sedan är doften helt magisk. Ja, verkligen magisk. Ni vet när man går och lägger sig på kudden för kvällen och känner doften från ansiktet….. Kanske världens bästa känsla, hehe.

Nu, frukost och jobb!

 1. Jessica skriver:

  Tilda! Kan du hjälpa mig och tipsa om några favoriter parfym som du starkt rekommenderar.. Kanske en gammal goding, en nyhet och mannens/kompisars favorit? Måste förnya förrådet till hösten och du har väldigt god smak sedan tidigare! Kanske ett blogg inlägg för tips till oss läsare! Trevlig kväll kram Jessica

  1. tilda skriver:

   Klart jag kan! Stay tuned, kommer en liten top 3 parfymlista imorgon!

 2. Sara skriver:

  Kan du inte lägga upp allt du använder?

  1. tilda skriver:

   Såklart jag kan!

Comments are closed.

LOADING..