Training.

dsc_6491-683x1024

Nu jäklar så ska jag ta tag i träningen igen. I somras så började jag med joggingturer här hemma men så fort det dåliga vädret kom så upphörde löpturerna, bra typsikt mig! Så det för mig är att jag måste ta mig till gymmet, helst tillsammans med en PT som ger mig grymma övningar för den där tränade rumpan, rutorna på magen och bucklorna på armarna, hehe!

Något bra tips på gym här i kullavik/billdal/kungsbacka? Kanske även tips på en grym PT i krokarna?

Kram, tilda

 1. Martin Brinde är Göteborgs bästa tränare!!

 2. Johanna skriver:

  Vilken snygg ryggsäck! Vill ha! Var hittar jag den?

  1. tilda skriver:

   Från LV!

 3. Rekommenderar PT Marie på TopFitness Center i Billdal.

 4. Sats här i Askim/Sisjön är så bra. Ligger två ett stenkast ifrån varandra, Sats Askim o Sats Sisjön. Superfina båda två!

Comments are closed.

LOADING..