Crete, we are coming for you.

HERMINO1189_2_29

3 veckor kvar till semester och lata dagar vid stranden! Gissa om jag längtar? Kreta, snart kommer vi!

Just ja, i november, under makens ledighet så har vi i familjen Bjärsmyr tänkt att dra till Thailand. Jag har varit där flera gånger förr men aldrig med barn så vart ska vi bo? Har någon därute några super tips på grymt hotell (barnvänligt såklart!) med närhet till det mesta och bästa?!

Kram på er, tilda

….

Angående podden så håller jag på att få upp det nya avsnittet men tekniken krånglar. Håll ut, det ska vara uppe alldeles strax!

 1. Emma skriver:

  Är på Kreta nu på sunwing systerhotellet till OCB och bara måste rekommendera Beatrice snack bar som ligger på stranden mellan hotellen. De serverar den absolut bästa Mojitosen!! Ni kommer trivas som fisken här 🙂

  1. tilda skriver:

   ÅH, yippe!!!!

 2. Denice skriver:

  Hallå:) ja har varit i Thailand 8 gånger och kan varmt rekommendera khao lak! Barnvänligt, bra hotell, långgrunt och otroligt vackra stränder!! Hotellen jag bott på och kan rekommendera är Emerald beach, orchid beach and resort och kantary beach suites and villas!!
  Men kan verkligen rekommendera khao lak då det är lugnt och inga försäljare på stranden! Åk inte till Phuket då kan man lika gärna åka till Turkiet där det finns försäljare och de pratar svenska!!

  Ha det gott:)

  1. tilda skriver:

   Tack snälla Denice!

 3. Johanna skriver:

  Hej, hur gör ni med lilla L i värmen när ni varit på solsemester? Hur gör ni på dagarna och med mat osv? Önskar lite tips 🙂 har en 12-veckors tjej och är sugen på att resa till Grekland i september men blir osäker på värmen och om vi verkligen kommer komma njuta av semestern alla tre eller om det blir för jobbigt för vår lilla.

  1. tilda skriver:

   Vi kör på som vanligt med maten och hänger mest i skuggan! Nu när vi åker till kreta så ska lilla L få känna och hänga i det sköna vattnet! Då är lillan 5 månader och käkar gröt, frukt och mjölkersättning, vatten om det behövs i värmen!

   NI kommer verkligen kunna NJUTA! ÅK!

 4. Moa skriver:

  Liten korrigering, Merlin Beach Resort i Patong bodde vi på (drygt 1 mil från Phuket).

Comments are closed.

LOADING..