Episode 40.

tilda1

AVSNITT 40 ligger uppe nu!

Idag har vi så mycket att prata om så hälften kunde varit nog. Allt ifrån utomjordingar till att odla fram mer barn. Och hur är det egentligen med kakelfärger, fogpennor och illaluktande soptunnor. Linda har börjat jobba och Tilda får en utskällning av sin städerska som hinner sluta innan hon ens börjat. Yes, det är helt sant! Detta och mycket mer i dagens avsnitt alltså. ENJOY!!!!

 1. Sara skriver:

  Det kan inte bli jordbävning i Sverige 😉 däremot var det ett kraftigt skalv Som händer relativt ofta, utan av vi känner det.

 2. Elin skriver:

  HAHHA! Skrattade HÖGT för mig själv när du berättade om smset städerskan skickade, så sjukt kul! Skulle vara kul om ni kunde lura med Mattias och Niklas i någon podd, på något sätt. Det kan kanske vara lite svårt 😉

 3. Mia skriver:

  Bästa poden ni har spelat in. Ni försökte inte för mycket utan bara pratade. En får ett så mycket varmare intryck av dig via poden istället för bloggen!

  1. tilda skriver:

   Tack snälla <3

Comments are closed.

LOADING..