Ia BON.

IMG_4364

UV suit from IA BON. 

IMG_4365

Sötaste baken får lilla L också!

Igår så bokade äntligen resan och den 17:e september drar vi mot Grekland, närmare bestämt Kreta! Gissa om vi längtar? Jag, barnen, mamma och syster. Tjejresa it is!

Godmorgon!

Vad gör ni idag? Jag ska alldeles strax dra ihop en super frulle. Natten har varit ok, trots att lilla L plötsligt börjat drömma en massa och hon är verkligen som en tidsinställd klocka. Vid ca. 03 dom senaste tre nätterna (typ på pricken, är inte det konstigt?!) så måste det vara något hemskt jobbigt i drömmarna för som hon far, slår, sparkar och gnyr, hihi.

Nu, världens godaste nespressokaffe och nyhetsmorgon. Bättre start får man inte!

Kram på er, tilda

 1. Julia skriver:

  Hej! Vill först bara tacka för en rolig blogg och en väldigt trevlig podd! Vill absolut att ni fortsätter podda! Jag tycker att det vore intressant att höra om: era stilförebilder, (både inom skönhet och klädstil), era bästa inredningstips, hur ni tänker angående miljön (klimatet, kemikalier osv), vad ni tycker om konst (har ni några favoritkonstnärer eller fotografer) och hur ni bäst tar hand om er hälsa. Kämpa på med podden, den är så uppskattad! 🙂

  1. tilda skriver:

   Tack snälla! Vi kämpar på och vidare. Ibland kommer något avsnitt sent men hang in there, 1 avsnitt per vecka it is!

 2. Emma skriver:

  Härligt med Kreta! Själv åker jag dit 5-12 sep med mina föräldrar, ska bli så skönt för jag har haft ett riktigt skitår hittills. Jag undrar bara vilken favorit du har på Nespressovarianterna, jag har precis fått min egna och vill veta vilket kaffe som är godast! Kram

  1. tilda skriver:

   ÅH, hoppas resan blir alldeles underbar och att du får ett par riktigt härliga veckor.

   För mig som älskar starkt kaffe så kör jag alltid på de pods men starkast arom och intensitet! Stor kram tilda

 3. Emmi skriver:

  Så fin! Hur gör ni med vagn när ni reser med er minsta? Har en snart 3-månaders som ska med oss på äventyr i Spanien om två veckor. Resevagn eller ta med vanliga stora vagnen?
  Tack för fin blogg <3

  1. tilda skriver:

   Hej emmi!
   Jag tar med mig min stora, sköna liggvagn till lillan nu när hon fortfarande är så liten. När vi bytte till sittdelen på vagnen med charlize så köpte vi samtidigt en smidig sulky som vi tog med oss när vi reste utomlands.

   Tack för att DU kikar in. Stor kram o trevlig resa!

Comments are closed.

LOADING..