Episode 38.

tilda1

I dagens avsnitt pratar vi om otrohet. Detta hemska ämne som får oss att må dåligt bara vi tänker på det. Inte nog med det så river vi även av mamma-ångesten, hur man överlever skrikiga dagar och att ibland behöva fly verkligheten. Vi är inte riktigt så deppiga som det låter, bara nästan! ENJOY!

Avsnitt 38 ligger uppe nu!

 1. Mami skriver:

  Grattis finaste !! ❤️❤️
  Hoppas ni får en underbar dag..syns snart !
  Älskar er ❤️

 2. Frida skriver:

  Er podd är så jäkla grym alltså! Gillar att ni är så ärliga och beskriver hur verkligheten faktiskt är! Typ alla dar med en liten bebis är inte alltid guld och gröna skogar… Min man o jag har en son på drygt 9 månader och vissa dar kan ju vara skitjobbiga med sömnbrist osv även om livet är helt ljuvligt också sen han föddes.
  Stor kram till dig Tilda!

  1. tilda skriver:

   <3 kram!

 3. Tina skriver:

  Åh, va skönt att lyssna på poden idag där ni pratar om mammadeppen som kan komma ibland. Jag älskar min dotter över allt annat och tycker att det är väldigt mysigt att gå hemma med henne men kan också ibland känna ett behov av att få komma ut och bara vara jag, inte bara vara mamma hela tiden. Man måste nog det så man inte tappar bort sig själv helt i mammarollen.

  1. tilda skriver:

   Tack fina du!

Comments are closed.

LOADING..