Episode 37.

tilda1

Idag pratar vi om Lindas sjuka porrupplevelse i Kroatien. Ok, egentligen resan överlag men denna sjuka historian tar överhand. Tilda snackar som vanligt väder och är sjukt besviken på solens frånvaro. Vi hinner även diskutera den rådande krisen i Grekland och det faktum att Lindas son har blivit en hund som kryper på 4 och som endast äter korv ur handen. ENJOY!

AVSNITT 37 LIGGER UPPE NU!

 1. Hej!
  Din blogg är väldigt trevlig och om du saknar solen får du gärna kika in på min blogg för om 2 veckor flyttar jag,min man och våra tre små döttrar till Scottsdale i USA. Så välkommen in till ökenvärmen och följ vårt äventyr.
  https://tretrollungar.wordpress.com
  Kram

  1. tilda skriver:

   Tack snälla!

   Åh, spännande! All lycka till!

  1. tilda skriver:

   Tack söta!

Comments are closed.

LOADING..