Episode 36.

tilda1

Idag snackar vi tandläkarskräck och tildas härliga spanien-resa! Vi gråter även en skvätt när vi talar om prinsbröllop och vem hade egentligen linda till bords när hon var på fest sist? Som alltid så pratar vi skrikiga barn och pizzaugns-sex. HAHA. ENJOY!

Lyssna här.

 1. F skriver:

  Tack Tilda! 🙂

 2. F skriver:

  Tack! Tycker också VING känns bäst 🙂 vi har vart på VING Sunprime (vuxen hotell) och det var GRYMT! Massa bra tränings pass och god mat! Vill inte vara tjatig men Du minns inte vad hotellet hette och vart ni var den gången du tipsade i podden? 😉

  1. tilda skriver:

   Sunwing hotell i calabona/Mallorca el på hotell Sandy bay på cypern!

 3. F skriver:

  Hej Tilda! Min man & vår dotter tänker boka en resa i september, då är vår dotter 2,5 år! Vet att du tipsade om ett resemål i podden en gång men minns inte vart och vilket flygbolag? 🙁 Vi vill gärna ha all inclusive så super viktigt att maten är god:) vilket resebolag föredrar du överlag? Kram på dig

  1. tilda skriver:

   Vår äldsta älskar lollo & bernie och det är tillsammans med VING! VING är utan tvekan det bolag jag föredrar helst när man reser med barn!

Comments are closed.

LOADING..