Miss this.

IMG_9871

Gissa om jag längtar tillbaka till detta idag? Jösses! Key west var magiskt. Note to myself; fixa pass till lillskorpan snarast.

God eftermiddag! Har precis kommit hem efter en lång, skön promenad längs med havet! Lillan slocknade i vagnen ganska så fort jag har suttit ute en liten stund och värmt mitt trötta nylle i solens ljumna strålar! Ljuvligt.

Nu ser det ut som att regnet snart kommer så jag ska in och ta tag i den super stora tvätthögen som ligger och stirrar på mig i tvättrummet! Jösses så mycket tvätt jag tar hand om och tvättar nu med 2 barn, och en man (!!). Galet!

 1. Lisa skriver:

  Hej Tilda! Mitt bästa tips (om ni har platsen) är att införskaffa ytterligare en tvättmaskin. Du tvättar inte dubbelt så mycket, bara dubbelt så fort 🙂 be en elektriker kolla över strömmen så att du kan köra två tvättar och en tumlare samtidigt utan att säkringen går bara 😉 kram kram

 2. Alex skriver:

  Hej!
  jag har en fråga som inte gäller ditt inlägg.
  Hur kommer det sig att du valde att föda på BB varberg? Jag har själv läst positivt om just varberg men det vore kul om du ville berätta om din upplevelse. Jag är mest rädd för att inte bli sedd och lyssnad på och absolut livrädd för att spricka.. vad jag har förstått så beror mycket av det på hur barnmorskan arbetar..
  Tack för en fin blogg och grattis till ditt nya underverk 🙂

  1. tilda skriver:

   Jag blev tilldelad varbergs sjukhus automatiskt då jag bor i hallands kommun så jag valde aldrig! 🙂

   DU ska alltid bli sedd och önskar du ngt till din förossning så ska DU få det! Ge dig inte!
   All lycka till!

 3. Stina skriver:

  Key west ser helt fantastiskt ut! Står längst upp på min önskelista 🙂
  Jag håller med om att det blir så galet mycket mer tvätt med 4 i familjen. Tycker man tvättar jämt o ständigt. Glad att man har egen tvättmaskin iaf o slipper boka tid i tvättstuga!
  Hoppas du får en härlig dag med dina fina tjejer. Kram

Comments are closed.

LOADING..