Episode 31.

Podcast-21-1024x1017

Vi är tillbaka, och det med besked! Avsnitt 31 ligger uppe nu!

Idag pratar vi såklart om tildas förlossning & livet som 2-barns mor! Vi hinner även med lite altanbygge, vin och finska släktingar, moi moi. Men mest fokus ligger såklart på den nya, lilla familjemedlemmen Luiza! Ett förlösande avsnitt helt enkelt. Enjoy!

 1. Malin skriver:

  Måste bara säga att du verkar så himla mysig Tilda! Det var första gången jag lyssnade på er podd idag och fastnade helt. Så enkelt och lättsamt men roligt samtal att lyssna på mellan er. Ville bara säga det 🙂 Och grattis till nya lilla knytet, kram!

  1. tilda skriver:

   Malin, stor kram till dig och tack! <3

 2. Sidan kan inte hittas står det när jag klickar på länken 🙁

  1. tilda skriver:

   Nu ska länken funka! 🙂 Kramis

 3. Hej Tilda. Grattis till er fina tjej.

  Tänkte kolla med dig om du har några tips på snygga lite grövre blå jeans skjortor?
  Allt är av intresse, då jagletar ihjäl mig på nätet. 😉
  Har du den från one teaspoon? Hur är den?

  Hälsningar jennifer

  1. tilda skriver:

   Tack snälla du!
   Jag äger ett gäng från LEE och dom älskar jag! Klassiker som håller en evighet!

 4. Malin skriver:

  Åh längtar tills min em promenad så jag kan lyssna på podden

  1. tilda skriver:

   Men åh, kram <3

Comments are closed.

LOADING..