A great catch.

IMG_1150

blått ÄR flott.

IMG_1176

Dagens lilla tips! Ljuvliga skålar som jag fann på rusta för ynka 99 riksdaler. Löp & köp!

Godmiddag fina ni!

Ska strax ta mig ur morgonrocken och hoppa i lite kläder, en outfit kommer upp under kvällen! Ni ska se min silvriga top som jag bär idag, amazing och tom. min stora mage får plats. Det ni!

Kram på er, tilda

//

How lovely are these blue bowls I found on rusta yesterday? A great catch so go get them!

 1. Anna skriver:

  Är vasen nyinköpt på Plantagen?

  1. tilda skriver:

   Yes, alleles rykande färsk!

 2. F skriver:

  Älskar din blogg Tilda! Så bra inspiration i både mode och inredning! Men Du, jag är så nyfiken så jag nästan dör på ert fantastiska hem! Snälla, visa oss bilder på ert kök, toaletterna och resten av hela härligheten! Går själv i renoveringtankar av vårt drömhus som ännu inte är köpt så behöver massa inspo! Drömmer om gamla rågspontsgolv alt fiakbensparkett, almogelister, dubbeldörrar, gästtoalett med bröstpanel och därovan en vacker tapet, lantligt kök men som absolut inte får bli snabby chic! Bor idag i modern villa men aldrig igen känner vi, det finns liksom inget ”hjärta” eller personlighet i det! Förstår du vad jag menar? 🙂

  1. tilda skriver:

   Är precis med på vad du menar! Vilken lycka med husköp, är ju verkligen bland det roligaste som finns och jag ÄLSKAR att pilla, fixa, renovera och ¨göra om¨! En herrans massa bilder kommer, så fort allt är klart. Köket har tagit en herrans tid men så fort allt är klart så kommer det komma upp. Stay tuned!

   Tack för att DU är inne och läser! Kram tilda <3

 3. Vart är vasen ifrån!? Så fin!
  kram från Carro

  1. tilda skriver:

   Från plantagen! Så fin!

Comments are closed.

LOADING..