Surprice party.

IMG_1024

Mornings in fanny castelius

Igår kväll så kom delar av härliga släkten på besök! Vi skulle visst upp tidigt idag och klockan skulle ställas. Var också jätte viktigt att jag skulle med en del av gänget och köpa studsmatta, medans resten bara skulle vara hemma och ¨softa¨.  Jag som är höggravid kan väl få vara hemma om någon tyckte jag? Nejdå! Kom hem till ett supertyst hus och bakom ena väggen så dök min fina familj och mina underbara, älskade vänner som åkt hela vägen från jkpg upp och skrek surprice!!!!! BABYSHOWER deluxe med allt du kan tänka dig. Alltså, så himla fint och allt detta för bebis i magen. Blev en gråtfest deluxe alltså. Bildbomb kommer såklart!

Jag har verkligen världens finaste familj & vänner. Gud så jag älskar er.

Nu, grill! Trevlig lördag fina ni.

 1. ISA skriver:

  nä så fint! <3 blir alltid rörd när människor gör något för mig, hehe!

  1. tilda skriver:

   Man blir varm i hjärtat! <3

 2. Åh vad härligt, älskar babyshowers! Hoppas att jag får en egen om några månader haha 🙂

  1. tilda skriver:

   Så mysigt!

Comments are closed.

LOADING..