My little secret.

img_5729-682x1024

OJ vad jag kämpade med att ¨hålla¨ in magen på denna bild. Minns det så väl, hehe. Just här så var inte graviditeten offentlig och jag kände mig inte rikitgit redo att berätta för er om vår stora hemlis riktigt då. Någon som anade kanske? hihi.

Nu är vi inne i v.33 och magen är större än någonsin! Snart är det dags och snart blir jag 2-barnsmor. Hjälp!

Ny vårig outfit från helgen kommer upp under eftermiddagen, stay tuned!

//

An outfit form the past. Really love my jacket here. Suede is a huge trend this fall, keep that in mind. Actually I was preggo here, without telling u, hihi. Talk soon, with a new spring-outfit form the weekend.

 1. Åsa skriver:

  Skönt att höra att allt är väl med dig och att du är åter:)Läser så gott som dagligen och blev nästan orolig, trots att jag bara ”känner” dig som bloggläsare. Älska lilla dunbollen som matchar skorna:) Du har en fantastisk känsla för perfekta kombinationer av kläder och väskor.

  1. tilda skriver:

   Tack fina Åsa!

 2. Linn skriver:

  Jag vill bara varna alla för affordable luxury!
  Jag har väldigt dåliga erfarenheter och även en vän till mig har blivit extremt dåligt behandlade av affordable luxury! Jag har handlat på deras hemsida och gillar inte varan så jag vill returnera den, då säger dem på affordable luxury att det endast är öppet köp i 24 timmar från de att man fått hem varan. Enligt lag i Sverige är det 2 veckors öppet köp enligt distans köplagen. Men de vägrar! Efter 1 månads kontakt med Konsumentverket och anmälningar kan jag nu returnera min vara.
  Min vän har varit med om samma sak och då ville hon returnera en FAKE väska som affordable luxury sålt som äkta. Det är inte ett seriöst företag så handla någonstans!!

 3. Jennie skriver:

  Hej Tilda!!

  Kan du inte tipsa om lite bra sidor med mammakläder? Jag älskar att vara gravid men verkligen avskyr kläder för tillfället. Kan inte ha låga byxor med typ resår i midjan för bebis sparkar bara nedåt och det blir bara obekvämt, men hur kul är HMs utbud på byxor liksom?

  Hade varit såå tacksam!

  1. tilda skriver:

   Hej jennie och grattis till graviditeten, så fantastiskt kul! Du väntar på det bästa livet har att erbjuda!

   Jag har ju fram tills nu i min graviditet kunnat ha alla mina gamla jeans. Från och med v.30 har jag kört på ett par graviditets-jeans från H&M i en schysst, grå, sliten tvätt varvat med byxor med resår i midjan. Funkar utmärkt och är extra skönt för den växande magen. Kör på skjortor i en size större och sweaters med slits i sidan!

   Kramis tilda

Comments are closed.

LOADING..