ACO.

IMG_5111

Ni är många som vill veta hur mina morgon/kvällsrutiner ser ut och vad för produkter jag använder. Hittar jag något som jag verkligen gillar och som funkar på min hud så har jag svårt att byta. Nu är jag dock inte super fast vid någon kräm eller serie utan min hud behöver just nu all fukt den kan få. Jag blir alltid otroligt torr under dessa månader på året och min hud har svårt att komma till en bra balans, trots miljoner testprodukter.

IMG_5101

Just nu testar jag denna nya serie från ACO, som lanseras inom kort och som just är anpassad för skandinavisk, torr hud! Än sålänge, efter någon veckas användning så är jag mer än nöjd. Helt utan att överdriva så är mina torra partier under näsan, som jag kämpat med under hela vintern nästintill borta och huden är bra mer återfuktad och mjuk än tidigare! Äntligen eller? Återkommer med en bättre recension om ett par veckor.

Dagens lilla tips alltså som inte kostar skjortan! 

Nu ska jag mysa med min lilla familj och bestämma mig för färg på köksluckor, golv och heltäckningsmatta, (igen!!!)

//

New products fro my scandinavian dry winter-skin. And yes, they do their job and are pretty amazing actually.

 1. Lotta skriver:

  Vart har du köpt de fina svarta kogerna någonstans? 🙂

  1. tilda skriver:

   Lotta, hittade dom på lilla lågprisbutiken TGR i gbg!

 2. Paula skriver:

  Kan tipsa om Dermalogicas mask skin hydrating masque, så himla bra mot torr hy även om den är lite dyrare än vad ACOs produkter är.

  1. tilda skriver:

   Har den också, så himla himla skön. Jag använder den som en ¨night¨ mask och huden är bra återfuktad efteråt!

 3. ISA skriver:

  ACO är så jäkla prisvärt och känns tryggt 🙂

  1. tilda skriver:

   Sjukt bra!

 4. Hannah skriver:

  Måste säga att du har en så gullig och sympatisk röst i podcasten, fast du själv tycker du låter barnslig. Och det e så roligt at ni e lite olika med Linda, tex sexpodden där hon e lite modigare och väldigt öppen och du lite mera försiktig – precis så är vi ju alla dvs olika! 🙂 Keep up the good work!

  1. tilda skriver:

   HIHI, tycker du?
   Söt, jag kan inte lyssna själv, känns så konstigt!

   Kul att du gillar podden! Kram!

 5. Johanna skriver:

  Köp bio-oil, så bra mot torr hy!

  1. tilda skriver:

   Har använt det och tycker inte alls den funkar! 🙁

Comments are closed.

LOADING..