The naked truth.

IMG_3056

IMG_3044

No makeup….

IMG_3071

IMG_3072

With makeup.

Jag är ju inte alls en makeup tjej utan föredrar helst att gå utan smink helt! Ok, måste jag så fyller jag ut mina glesa ögonbryn, kletar på lite concealer för att täcka röda områden/finnar + mörka ringar, lite eight hour på kindben & läppar och sist, lite rosa rouge. Fort ska det gå!

Min fina vän Elina bad mig att lägga ut en ¨the naked truth¨  bild och en med smink och här är resultatet! Mörka ringar under ögonen och en hud i obalans. Torra partier som nästintill krackelerat. Rödflammig runt näspartiet och en små-irriterad hud med små kvisslor lite här och var. Mina små röda ärr på hakan är fortfarande kvar som minne från graviditetens 1:a månader då jag fick ett helt gäng med stora, ömmande finnar! Som tur var är finnarna nu borta men dom små ärren finns kvar. Dom brukar försvinna med tiden men om dom nu inte skulle göra det så får knata till min ¨hud-räddare-i nöden¨ rebecca så fort pyret i magen lämnat sitt bo! Såhär fin i huden blev jag sist rebecca pysslat om mig!

Mina favoriter och produkterna som jag använt på huden i detta inlägget kommer upp under dagen! Stay tuned! xx

//

With makeup and without. My faves from my makeup bag will pop up later on tomorrow. Stay tuned!

 1. elina skriver:

  Finis!<3 puss

 2. Sandra skriver:

  Hej!
  Jag undrar vad du använder för concealer? Har också kvisslor och rödflammig hud. Ha en fin söndag!

  1. tilda skriver:

   Det kommer upp fortast möjligt!

 3. anna skriver:

  Såå vacker ”klassiskt stiligt chic” och fin på alla bilder!
  kram Anna

  1. tilda skriver:

   Tack fina du! <3

 4. Mia skriver:

  Hej Tilda

  tack för en underbar blogg, ska bli så kul att följa med ny huset:)
  Jag undrar vad du gör för behandling med ansiktet?

  Mvh Mia

  1. tilda skriver:

   Tack snälla! NI är så välkomna!

   Jag gör en restylane vital behandling, läs mer om den här. Gör verkligen underverk m huden!

   Kram tilda

 5. Jessica skriver:

  Fint och ärligt inlägg!
  Tusen tack Tilda!!

  Kram från Jessica

  1. tilda skriver:

   Tack fina du!

Comments are closed.

LOADING..