Eight hour.

IMG_2357

Dessa lite kyligare och torrare månaderna på året så blir jag alltid fnasig och torr och nästintill flagnar/krackelerar på vissa områden i ansiktet! Oftast alltid under och runt min näsa och alltså inget undantag detta år! För att ¨hjälpa¨ till i läkningsprocessen så använder jag mig av elisabeth ardens eight hour cream (som jag för övrigt använder på så mycket annat som bla. torra babystjärtar, fnasiga läppar, skorpor & sår) och det är faktiskt den enda som hjälper. Tro mig! Jag har testat en mängd andra, både billigare och dyrare men inget funkar/lindrar så bra som denna! Dagens tips alltså!

Nu, tillbaka till göteborg!

//

My beauty advice this snowy (???) wednesday is from elisabeth arden and her popular eight hour cream. My number 1 fave as always!

 1. Marie skriver:

 2. Marie skriver:

  Tips, hi hi – aldrig tre konsonanter på rad lilla fröken bråttom

 3. elina skriver:

  ett tips, testa ekologist cocos olja på de torra områderna det hjälper såå bra!puss

  1. tilda skriver:

   Ska jag verkligen göra! Thanks loooove!

Comments are closed.

LOADING..