Facemist.

IMG_1973

Var ett tag sedan jag presenterade en favorit från mitt badrumsskåp so here we go! Senast i min facemist samling kommer från cicamed och den återfuktar, lugnar och dämpar rodnaden. Perfekt för min just nu supertorra och trötta vinter/graviditets hud!

Om någon av er inte testat att använda en facemist så gör det! Jag har med mig mina sprayflaskor överallt. I väskan, i jackfickan & i bakfickan. Jag sprutar på ett par ¨puff¨ så fort huden känns trött och ¨stramig¨ och huden känns genast rörligare och ¨piggare¨.

//

Todays beauty advice. Start using a facemist. Wonderful for the skin and perfect for dry, tired winterskin.

 1. Michan skriver:

  Måste testas 🙂

 2. Johanna skriver:

  Använder du den under din ansiktskräm.?

  1. tilda skriver:

   Över sminket på dagen när jag känner mig som mest torr!

 3. Maria skriver:

  Härligt! Finns även en superbra från Dermalogica och Avene. Jag älskar även krämen avene cicalfate som jag använder på alla mina torra/röda områden, rekommenderas 🙂

  1. tilda skriver:

   Åh, det lät spännande! Ska jag kolla in!

Comments are closed.

LOADING..