Beach house bed-linen.

IMG_1184

IMG_1216

I julklappen till mig och maken så ligger dessa nya sängkläder från beach house! 

Min syster har dessa påslakan och tipsade mig om att köpa dom! ¨De allra mjukaste lakan hon sovit i sa hon!¨ Jag var ju såklart tvungen att klicka hem ett set och igår så kom leveransen. Ljuvliga beachhouse påslakan i färgen ljusgrå/vit och dom är verkligen bebismjuka! Tror dock jag spar på dom tills vi flyttar in i huset om drygt 3 veckor och då ska även charlize och bebis få varsitt!

//

New in bed-linen from beach house. Guess they are the most comfy ever.

 1. Nina skriver:

  De kuddarna som ligger bredvid där på golvet , vart är de ifrån ? 🙂

  1. tilda skriver:

   Linnekuddar från artilleriet!

 2. Vet ni om bebis är pojke eller flicka ?
  Superfina sängkläder.
  Hälsningar Skaune.

  1. tilda skriver:

   Nej, det vet vi inte! Det blir en rejäl överraskning! 🙂

Comments are closed.

LOADING..