Last day in miami.

IMG_9773_2

Hej på er! Här sitter vi och chillar efter en heldag på stranden!

IMG_9777

Mysattack, det bästa som finns!

Godmorgon på er!

Vaknar utvilad till en strålande morgon här i miami! Ska strax duka upp lite frulle men först slösurfa efter lite julklappsinpiration! Fann dom finaste sneakersen från adidas innan som definitivt åker upp på önskelistan till tomten. Även en supercool väska från rebecca minkoff! Visar er senare!

Imorgon lännar vi mullret här i miami och drar mot ett betydligt lugnare key west så ligger ni inne på grymma tips så släng iväg dom bums. Jag uppskattar verkligen era tips och går jämt tillbaka och tittar i arkivet! Igår käkade vi ex. på ett ställe som hette ¨Oh mexico¨ här i miami och det var tack vare en av er som tipsat! Ni är grymma. Loooove u. Nä, nu ropar beachen. Dags att studsa i bikinin och sedan väcka resten av familjen! Kram på er!

//

Me and my little angel are chilling after beach!

Mornig lovebirds! How are u? Here in miami the sun is shining so time to jump into the bikini and hit the beach! Talk soon, xx

 1. Gud så härligt 🙂

  Nu har jag lyssnat på Podden. Bra!

  KRAM

  1. tilda skriver:

   HIHI, tack! <3

 2. Sofia skriver:

  Åh key west är ett utav mina favorit ställen på denna jord. Old town bakery är ett måste för frukost, lobos mixed grill till lunch (kan vara lite svårt att hitta, väldigt spartanskt men ack så gott) och grunts till middag. Missa INTE blue heaven!!! Bästa frukosten och upplevelsen. Sedan måste ni stå vid piren en kväll och se solnedgången, väldigt klyschigt, men ack så vackert.

  1. tilda skriver:

   Tack för tips!!!!! Ska försöka hinna med alla! 🙂

 3. Therese skriver:

  key west är underbart! Ät hummer på Ocean kry resort och titta på solnedgången. Boka bord! Är poppis. Njut!

  1. tilda skriver:

   Grymt! Tack!

 4. Vickan skriver:

  Hej Tilda!
  Ni ser ut att ha det helt fantastiskt där över – njut!

  Jag såg den här reklamen för youtube-serien ”Gravid – veka för vecka” och tänkte på dig – hade varit himla roligt att se dig där också. http://www.youtube.com/watch?v=F9dME2J7JtE

  Kram!

  1. tilda skriver:

   HIHI, vågar jag nog inte!

Comments are closed.

LOADING..