A day on the beach.

IMG_9723_2

Det blir en dag på stranden…

IMG_9751

En liten prinsessa som glittrar ikapp med havet!

IMG_9720_2

Och här kommer jag… inte lika glittrande dock…

IMG_9740

Ljuvliga south beach in miami..

IMG_9757

Godmorgon från miami!

Hoppas ni inte tröttnar på alla semesterbilder och strandbilder men det är mestadels det vi gör här! Njuter, solar, badar och äter gott! Outfitbilder kommer i en mängd sedan när jag är tillbaka hemma i sverige! Är det ok?! 

Ha en fantastisk dag!

//

Fab day at south beach! Enjoying every minute over here! Sorry for the lack of outfit pictures but Ill promise u they are coming when I’m back home again. Is that ok? xx

 1. Glöm inte att stanna till i Key Largo där också mysigt.

 2. Lina skriver:

  Hej! Gud så härligt ni verkar ha det. Njut av ljus och värme. Här hemma är det grått men ser fram emot att snart hänga upp stjärnor och så till advent. Halkade in på din blogg för några veckor sen och är alltså en ganska ny läsare och lyssnare av podden ( har lyssnat på alla nu) mycket bra och underhållande, vad jag skrattade där för mig själv åt div pinsamheter som togs upp. Jättetrevlig blogg har du också. Jag är intresserad av hus och inredning så hoppas vi får se lite av det nya huset sen när det är dags. Kram från en trebarnsmamma

  1. tilda skriver:

   Det gör tom. jag! ÄLSKAR allt mys som kommer med julen! 🙂

   Tack snälla och välkommen hit! <3 Såklart, ni hänger med mig på allt!

 3. Åsa skriver:

  Haha, pod ska det såklart stå:)

 4. Åsa skriver:

  Tröttnar aldrig på härliga stränder och blå himmel med sol! 🙂 Hade gärna bytt ut några gråa trötta dagar mot sol och värme. Njut till maximum:) Senaste Pisa snittet var verkligen superbra! Tack för att ni delar med er.

  1. tilda skriver:

   Men snälla, tack! 🙂
   Ja, jag också! Skulle kunna ha det såhär, året om!

Comments are closed.

LOADING..