Crete.

IMG_4276

Som ni märker så har jag tidsinställt ett gäng inlägg till er! Trots att jag köpt internet här på hotellet så fungerar det knappt! Trist!

Det är såhär att jag och charlize har hängt på mina svärföräldrar och dom hade redan bokat resan med fritidsresor när vi bestämde oss för att hänga med!

I förrgår så var det dags för minidisco och lillan var supertaggad! För det 1:a så hölls discot på terassen, i stekande sol & tryckande hetta! 2 ledare från fritidsresor kommer upp, totalt ointresserade med en ipod i handen och sätter igång lite musik, majoriteten på finska! Efter lite skuttande och 5 låtar senare så är minidiscot slut och vi går hem, besvikna och förvånade! Vad hände med minidsicot mamma? Var det inget mer?

Tacka vet jag VING resor! Ta ett exempel som sunwing sandy bay beach på ayia napa som vi var tidigare i sommar! En service utan dess like, ett GRATIS och grymt fungerande internet, trots en hotellyta på kilometer. (Och trots denna yta så fanns det ändå solstolar till nästan alla gäster på hotellet!) Ett minidisco från en annan värld där ledarna från ving gick in för det till 1000 med glitter, show, utklädda nallebjörnar och mer därtill! Barnen log från öra till öra och dansade som ett gäng små tokstollar!

Nu ska vi ner till stranden och jaga varsin stol. Fria solstolar? Äsch! Jag räknar inte ens stolar till hälften av hotellets gäster!

 1. Linda skriver:

  Hallå! Jag är ny här. Jag älskar att hitta nya bloggar att kolla igenom. Tack så mycket för all inspo. Vilka fina kläder du har. Tröttnar du på dom och om vi har samma storlek kan du köra dom till mig. Jag hatar att gå i affärer, men vill gärna ha fina kläder.
  Men visst? Vi håller oss till SWR vi med. Då vet man att det blir en bra resa för kidsen iaf. Gillar gymmen och vattengympan för
  oss vuxna . Åkte, på rekommendation till seven seas i Side med Fritidsresor (där det är magsjuka nu). Min då 3 åriga dotter rymde från barnklubben i typ 40 graders sol ner till poolerna. Faaaan vad arg jag var. Grinden var inte stängd. ( kunde dom inte kollat det?). Hoppas ni får det fint resten av veckan.

  1. tilda skriver:

   Linda, taco fina söta rara! Hoppas du är här för att stanna! KRAM och välkommen hit!

 2. Marie skriver:

  Man kan ju fråga sig vilket koncept din svärföräldrar valt innan ni ville följa med ? Inte så kul för dom om du är så missnöjd. Ving och Fritidsresor är ju ändå samma samma 🙂

  1. tilda skriver:

   Marie, ving & fritodsresor är verkligen inte samma och helt OLIKA! Går inte ens jämföra tyvärr!

 3. Sofia skriver:

  Jag jobbar på Sunwing och vi jobbar ständigt med att barnen och föräldrarna ska ha den absolut BÄSTA semestern man kan ha! Att alltid ge det lilla extra och ge gästerna mer än vad de förväntar sig är våra ledord:) Tråkigt att höra att ni inte hade en bra upplevelse..

  1. tilda skriver:

   Sofia, det förstår jag men vår var inte alls lika kul, tyvärr!

 4. Julie skriver:

  De resor jag har rest med Ving har alltid varit super bra. Har alltid haft en feeling av att Ving har snäppet högre standard än de andra resebolagen.

  1. tilda skriver:

   Julie, så är det faktiskt! 🙂 Ving är i särklass klart bäst!

 5. Så tråkigt! Förstår att ni är besvikna! Och vad bra att du berättar om det här. Då vet man det till nästa resa. Jag och min familj var ju också på Cypern på samma hotell som ni bodde på och vi var också så nöjda! Vår lilla tjej älskade också minidiscot och dansade som en liten tok. Helt överlycklig var hon och som förälder blir man ju alldeles varm i hjärtat! Och tack än en gång för en härlig och inspirerande blogg!

  Therese

  1. tilda skriver:

   Tack snälla du! Men eller hur, bra med såna små tips ibland! Visst var det fantastiskt för dom små?!

   Tack och kul att du är här och kikar in! Kram tilda

Comments are closed.

LOADING..