leggings.

IMG_2922

Det kommer nog ta mig en evighet att hitta dom perfekta läderbyxorna i 100% läder! Har du tips på snygga sådana, kontakta mig! Dessa får agera standby:s sålänge. Från ZARA och faktiskt exakt sådana jag vill ha, fast i läder! Älskar drakkedje detaljen nertill och enkelheten i byxan! Hade gärna matchat med den här spets-bodyn till nästa fest!

Translate// New in fake leather leggings from Zara! Pretty awesome and excactly what I want, in real lether. If u know where I can get them, contact me!

 1. Maria skriver:

  Jag är impad att du ens orkar svara på den frågan, antar att du får den rätt ofta.
  Att folk ska vara så nyfikna på hur du får/tjänar dina pengar. Tycker att det är en sådan sak är upp till var och en hur man lever. Ni är vuxna och kan själv bestämma hur ni vill att inkomsterna ska rulla in i ert förhållande, det har väl ingen annan med att göra. Blir så irriterad på alla avundsjuka och nyfikna människor på den punkten.
  Lycka till med allt i livet!! Tycker det är jätte kul att följa din blogg som innehåller det mesta och ger bra inspiration och tips om både mode, inredning och resor. Fortsätt så =)

  1. tilda skriver:

   Maria, egentligen är det inget konstigt! Min blogg är som vilket 9-17 jobb som helst, jag får lön som alla andra men den enda är att jag kan jobba i princip varifrån jag vill! Från parken, från soffan eller på resande fot. Jobbet är med mig överallt! Hoppas få sluta svara på den frågan nu! HIHI! Tack söta! Kram!

 2. jessica skriver:

  filippa k har de perfekta skinnbyxorna!

  1. Menar du leggingsen? 🙂

 3. Ida skriver:

  Hej,
  super snygga leggins, måste bara få fråga om de är normala i storleken? =) Tack på förhand 😉
  Ha en underbar dag!
  Mvh Ida

  1. Hej! Dom är super små i stl så gå upp en storlek från din normala!

 4. EMMA skriver:

  Helmut Lang! Älskar mina och ska köpa ett par till nu i höst! Kram finis!

  1. Tack! Vart köper du dina? 🙂

 5. Anette skriver:

  Jag har ett supertips gällande skinnbyxor, Helmut Lang… Bästa ever! Har 2 par och skulle inte kunna ha några andra på mig. Snygga som få och otrolig passform!

Comments are closed.

LOADING..