wed hairdo.

mmbrollop-6

mmbrollop-56

pictures by zoey

Nope, jag är inte gravid igen! Bara lite extra nervös inför vad som komma skall..

Ni är många som efterfrågat mer detaljer och bilder från vårt bröllop so here we go, vi får dela upp det i lite olika inlägg! Låter bra va? Först ut är bilder på min fina frisyr som min bästa kusin Louise fixade! ( yes, hon är frisör!) Jag kunde inte varit mer nöjd och jag ÄLSKADE allt med den! Tack lojs, du är bäst!

Translate// More pictures bout the wedding is around the corner… first up is pics on my gorgeous and lovely hairdo that I adored and it’s all because my cousin Louise! Thanks hun!

  1. Carolin skriver:

    Undrar över din mans kostym. Material etc. Vore tacksam om du kunde svara mig via mail. Tack

  2. MyzaaN skriver:

    underbara bilder & wow vilken frisyr 😀

  3. Tina skriver:

    Så FINA bilder!

Comments are closed.

LOADING..