make me up.

mm1

mm-3

fotograf: bästa Emmi Holmer

Jag har aldrig tidigare känt mig så vacker som jag gjorde under bröllopsdagen (mitt hår som bästa kusin gjorde kommer upp i ett senare inlägg, frisyren var magisk!) Sminket stod fina frida edlund för, på makeup store! På mina läppar så hade jag magiskt läppstift ¨trip exit¨ och glanset över heter ¨princess¨, två nya favoriter & båda från makeup store. Perfekta bröllopsglanset!

 1. Nilla skriver:

  Hej! Du skriver ovan att du skulle lägga upp frisyren i ett senare inlägg men jag hittar inte det… Ska själv gifta mig i augusti och tyckte ditt hår var jättesnyggt så hade varit roligt med lite fler bilder, speciellt bakifrån 🙂

  /Nilla

  1. NILLA, jag får alla bröllopsbilder i veckan som kommer så vänta dig en bröllopsbomb inom kort! 🙂

 2. Vad fin du är och wow vilken sminkning! Så har jag alltid det till vardags 🙂 Ett tips är att använda xlash, mina fransar är nu längre än dina lösögonfransar 🙂 Billigt och räcker i flera månader! Du måste testa 🙂 Kan garantera att du kommer bli nöjd, man kan ju aldrig ha förlånga fransar 😉 Hoppas er dag var fantastiskt 🙂

 3. Sandra skriver:

  Sanslöst snygg var du på din stora dag!! 🙂 Superfin sminkning och klänningen plus slöjan är bara så fina! Vem har designat klänning + slöja? Stort grattis till er 🙂

  1. Tack söta! Pronovia! 🙂 kram!

 4. Stefan skriver:

  Vackra bilder!

 5. Åh så vacker! Jättefina bilder verkligen!
  Hade vart jättekul om du skrev ner alla sminkprodukter du hade? 🙂 Hade du någon primer? Ngt att bättra på med under dagen/kvällen? Tacksam för svar!! Kram

  1. Magda! Använde världens bästa primer som start (en hel dag/kväll/natt så måste man använda en bra primer om sminket ska sitta på plats!) Jag tipsar om min i ett inlägg längre ner från nanoblur! GRYM!

   I övrigt så var det en lätt sminkning, ville se sommarkysst ut m lite extra kring ögonen (sminkar mig aldrig där annars men är det fest så är det!)

   Rouge i rosa ton, shimmer på kindbenen, guldig ögonskugga, brun eyeliner (ger ett mildare intryck än svart!) lösfransar och finaste stiftet/glanset på läpparna! Allt från makeupstore! Simple as that! 😉 Frida som sminkade mig är GRYM!!!! Hennes förtjänst!

Comments are closed.

LOADING..