memories for life.

IMG_9544

Min fantastiska bröllopsbukett bestod av en hel mängd vita och creméfärgade pioner och skapades av mia ute på inspirera på särö. Fantastisk härlig och duktig tjej! Är den inte helt underbar? Jag kunde inte ha älskat den mer, doftar ljuvligt gör den också!

Translate// My wedding bouquet consisted of white and creme colored peonies, my absolutely FAVE flower all time! Itsn’t it just that gorgeous?

 1. Kattis skriver:

  Stort grattis:)

 2. Maria skriver:

  Vilken underbar bukett! Funderar själv på något liknande när jag gifter mig om lite mindre än ett år 🙂 Men jag undrar var boken kommer ifrån? Antar att det är en gästbok och den var jättefin!

  1. Yes, det är en gästbok och jag beställde den online, sökte på google och kom upp en herrans massa alternativ! 🙂

 3. Paula skriver:

  Åh, längtar efter bröllopsinlägget. Ni var så jäkla fina och din klänning var ju en dröm!

  1. Kommer upp inom kort! Efter helgen skulle jag tro!

 4. Jag vill också veta allt!! Klänning. Vigselring. Festen. Vart köpte du gästboken?

  1. Alla detaljer kommer att komma upp inom kort! Stay tuned!

 5. Åsa skriver:

  Den är inte bara underbar, utan helt magiskt underbar! 🙂 Pioner måste vara bland det vackraste naturen skapat, fantastiska. Bästa valet. Vore så kul om du berättar mer om din otroligt fina klänning. Och lilla C också. Och håret, sminket..snyggt snyggt.

Comments are closed.

LOADING..