blue.

IMG_9232

något blått…

Sitter med bröllopsfix (surpriced?!) och donar med programbladen som blev färdiga igår kväll! Nu ska allt sättas ihop, ett x antal häften! Strax ska jag iväg för att fixa till brynen, bättra brännan och fixa händer och fötter.. surfar på vädret lite också som jag gjort de senaste 2 veckorna och nu har den stora solen ändrats till regn och grå moln, det är ju inte sant.. höjden av olycka! Håll era tummar att väderleken ändras snarast… Senare i eftermiddag blir det mys i parken med mitt lilla hjärta! Picnic it is!

Translate// Wedding accessorize… gosh, the only thing im doing at the moment is something with the wedding! Guess it is like this 3 days before the big day! Go to go, gonna go fix my eyebrows and nails…later picnic in the park with my lil one! Need to relax and the best way is actually to hang out with my daughter!

 1. Johanna skriver:

  Tilda jag väntar och längtar efter ett frågeinlägg om bröllopsplaner. Vill ha massor av tips från dig :):) kram!!

  1. tilda skriver:

   Kommer upp idag! 🙂

 2. Johanna skriver:

  Vart är detta fina strumpeband ifrån? 🙂

  1. tilda skriver:

   Johanna! Åh, jag minns inte vart jag löpte det men finns en hel del fina lite överallt!

 3. Sara skriver:

  Hej! Vad kostar kuvertavgiften per person på Onsala herrgård. Ska gifta mig 2015 och känns lite tidigt att be om offerter osv men kan vara kul att få ett hum om hur de ligger till jämfört med andra. Samt om man får fixa egen alkohol dit? Tacksam för svar och lycka till på ditt kommande bröllop. Kommer bli sagolikt!

  1. Kontakta mig efter bröllopet så har jag super koll! Nix, egen alkohol får man ej ha under middagen!

 4. Prognosen ändrar sig säkert. Det gör den hela tiden. är det denna helgen eller nästa ni gifter er?

  En annan fråga. Tränar du på sats landala? Tyckte jag såg dig där i Söndags. Eller så var det inte du!;)

  Ha en bra dag och försök att ta det lite lugnt. / Emma

  1. Jag hoppas det, har visst ändrat sig till sol i Gbg på lördagen på alla väder sidor, man kan ju iaf hoppas!

   Nix, var inte jag! Hihi!

 5. Malin skriver:

  Ikväll tänkte jag och Martin dansa soldans, därefter håller vi alla tummar och tår för sol i onsala!

Comments are closed.

LOADING..