Stressful.

 

20130617-175223.jpg

Alltså, jag är så trött så att jag nästan somnar ståendes! Det är så mycket som jag gjort med bröllopet senaste tiden som jag absolut egentligen inte skulle gjort men vad gör man inte? Vill ju att allt ska bli top! Har verkligen jobbat med dett 24h om dygnet och inte stannat upp en endaste gång och känt att jag lever! Jag är så otroligt stressad så att jag vilken sekund som helst faller ut i gråt! Måste ta mig i kragen! Kram på er!

translate// all stressed out bout the wedding! Feels like im gonna fall any second! Need to get back in the right direction, just alot going on! Talk soon…

 1. Vart har du gjort dina läppar? Ser nygjorda ut. Vill fylla i mina igen men vet inte vat jag ska gå. Hade suttit fint med ett tips 🙂

 2. Hanna skriver:

  Vilka fina örhängen! Vart är dom ifrån?
  Kram.

  1. Från misst, finns hos kotyr.se där det just nu är 50% på hela sortimentet! Kram

 3. Stina skriver:

  Åh, jag minns precis hurdet var! 🙂 Jag gifte mig 2010 och planerade ALLT själv. Min man var inte lika intresserad av vilken färg det skulle vara på placeringskorten, blommor eller om det skulle kastas ris eller confetti 🙂 När dagen D kom så föll allt på plats, även om det alltid händer något som man inte räknat med så blev hela dagen PERFEKT! Jag minns glädjen, den bubblande kärleken och alla skratt och glädjetårar. Det jag kommer i håg minst är förmodligen de små detaljerna jag lagt ner oändligt mycket tid på… 🙂
  Lycka till på er stora dag! Läste inlägget ovan och lite regn på slöjan betyder tur sägs det. Det fick jag och jag är fortfarande lyckligt gift och kär! <3

 4. Kattis skriver:

  Jag lovar att allt kommer att gå bra, det är så lätt att stressa över de små detaljerna för att man vill att allt ska vara perfekt, så var det för oss också trots att vi körde så enkelt som möjligt, men vet du vad? Det inte detaljerna man minns, buketten, dekorationerna och fördrinken… Det är alla fina tal, att se sina släkter och vänner tillsammans och all glädje i luften och att stå där med den finaste personen som finns som blir din man for ever 🙂 tänk på det och låt inte det andra stressa dig, allt faller på plats. Det kommer era närmaste att se till under dagen 🙂

  1. Men eller hur är det så! 🙂 kram och tack för fina ord!

 5. Åsa skriver:

  Fast jag inte känner dig på riktigt så skulle jag gärna åka ner för att hjälpa dig så du blir mindre stressad. Du måste vara rädd om dig och försöka njuta av förberedelserna på ett bra sätt. Ja jag vet, kanske inte alls vas du kan göra nu, men jag hoppas så mkt att du kan få hjälp med allt (mer hjälp). Det kommer att gå sååå bra med allt, in i det sista. Önskar dig allt väl nu sista dagarna fina du. Kram

  1. Tack söta söta Åsa! 🙂

Comments are closed.

LOADING..