Wed to-do’s.

20130614-130142.jpg

 

earrings// misst

Sprungit på stan och fixat bordsdekorationer! Jag är en perfektionist ut i fingerspetsarna och även om detta inte är mitt område så måste jag lägga mig i ändå! Vill ju att allt ska bli så bra och fint som möjligt! Liten somnade precis nyss så jag ska sätta mig och ”rätta” till lite punkter i programhäftet innan det skrivs ut! Åh, one week to go lovers! Fattar det inte själv!

Translate// Small things left before the wedding actually is..one week to go lovers, can’t get it!

 1. Maria skriver:

  Klart du vill att allt ska vara prefekt det är ju ditt bröllop =) det är ju oftast en dröm sedan barnsben att få planera sitt eget bröllop.
  Vi gifte oss för en månad sedan, det var verkligen en av de bästa dagarna i mitt liv.
  Två tips, se till så ni får alla tal filmade, det är underbart att se tillbaka på och det viktigaste tipset, NJUT, hela dagen, den springer förbi alldeles för fort 😉
  Jag hoppas verkligen er dag blir precis som ni vill ha den <3

  1. Tack söta! 🙂 kram!

 2. Åh vilka fina läppar du har gjort!! Jag har velat göra det länge men har hört att man får klumpar i läpparna och att det inte är bra att göra det så har inte vågat mig på det.. Vart har du gjort dina läppar och har du haft några komplikationer? Tacksam för svar!

 3. Anni skriver:

  Restylane? 😉

 4. Varför har ni ingen weddingplanner? Så bra att ha det 🙂

  1. Vi har ett par som gör detta! Men jag är perfektionist och vill ändå ”kolla” över det! 🙂

 5. Gud så spännande! Jag ska själv vara brudtärna på en av mina närmsta vänners bröllop i augusti. Så är lite inne i den svängen. Håller på att planera möhippa nu 🙂

Comments are closed.

LOADING..