bachelorette party.

IMG_3425

mjauuuuuu……

Ny karriär? Min möhippa innehöll bland annat detta! Mer bilder får ni efter bröllopet för mina tjejer sa strängt nej till publicering av fler? hmmm… undrar vad dom bilderna ska visas? hehehe. Tack bästa vänner för världens bästa dag, jag älskar er!

Translate// Hmmmm, my new career? easy breezy, its just from my bachelorette party! hehehe.

 1. Anna skriver:

  Wow, vilken kropp du har! Och du har fött barn! Fantastiskt! Du ska vara stolt 🙂

 2. haha vad roligt! Måste provas med mina tjejkompisar någon gång!! 🙂
  och hallåå, vad är hemligheten bakom din superduperplatta mage? Jag har då inte fött några kids och trots att jag försöker så har jag en bra bit kvar till din! 😉 Vore kul att höra hur du tränar/äter om dagarna! Väldigt fin!

  kram!

  1. Paulina! Tack söta!

   Åh, äter rätt, promenerar, springer efter en unge dagarna i ända och gör dagliga situps!!! KRAM

Comments are closed.

LOADING..