TILDABJARSMYR.COM

Skärmavbild 2017-03-08 kl. 15.54.24

YEEEEEY!!

Nu ligger äntligen min nya BLOGG live och adressen som ni ska skriva upp och numera besöka är kort och gott:

.

TILDABJARSMYR.COM

TILDABJARSMYR.COM

TILDABJARSMYR.COM

.

Vi ses där!

KRAM tilda

LOADING..

Hemligheter

IMG_8534

pyjama/ love stories jacket/ hafnium copenhagen shoes/ vans

Imorgon kommer den här pinglan hit och vi ska börja pilla och trixa med poddisen. Ladda ner program, fixa utrustning, mickar och andra roligheter. Snart är podden ¨Vårt perfekta liv¨ också live. Så jäkla fantastiskt roligt och så mycket positiv respons vi fått sedan vi hintade om att podden skulle sätta igång igen efter 1-års vila. Längtar på riktigt tills jag får babbla av mig. Öppna mig och dela mina tankar och hemlisar med er. Har en massor av kul grejer som jag med all säkerhet (hehe!) kommer att avslöja i podden, hehe.

.

PS. Bloggen flyttas till nya adressen under morgondagen så håll ut ett litet tag till bara. Snart är den LIVE. Wihooooo!

 1. lotta skriver:

  Äntligen flytt! Trött på köphetsen som råder Denna blogg slår allt.Försöken att vara moderiktig när det i själva verket ser helt galet ut…märkeshets utan dess like.
  Köpa allt som finns i senaste inredningstidningen.
  Stoppa upp en stund o tänk efter om alla materiella ting gör ditt liv komplett.Antagligen nåt annat problem i botten…
  Lev väl .

  1. tilda skriver:

   Vilken härlig kommentar, på självaste KVINNODAGEN och allt! ÄLSKAR alla kvinnor som bara är ute efter att trycka ner andra kvinnor. Är det inte just DET vi försöker komma ifrån? Kom igen. Vi alla är och lever olika. Acceptera!

   Jag vet inte om du missuppfattat själva tanken bakom bloggen men den är ju till för att inspiera andra kvinnor. Köphets vet jag inte alls om jag kan kalla den utan mer en inspiration till kanske var och varannan kvinnas garderob!

   Vet du vad. Jag ÖNSKAR verkligen att jag kunde köpa allt jag drömmer om men när jag tänker efter så är det ju inte roligt att köpa plagget eller väskan sen, när man väl sparat ihop till prylen och väntat!

   Så finns inget problem alls Lotta Borrby, bara ett stort intresse som jag har. Vad är ditt?

   KRAM, fin kvinnodag till dig!

 2. Helen skriver:

  Måste fråga vart den ljuvliga ”pyjamasen”, som din väninna har på sig, kommer ifrån. 🙂

  1. tilda skriver:

   Från franska OUI!

 3. Åsa skriver:

  Äntligen börjar er härliga pod igen, väntat länge nu! 🙂 🙂 Ni kompletterar varandra sååå bra, så olika men öndå lika. Ska jag vara helt ärlig så har jag bara väntat på att du och din tvilling ska ”köra på något ihop”, kul! Heja fina Tilda! KRAM

  1. tilda skriver:

   YEEEEEY <3

Comments are closed.

LOADING..

BEBIS

dsc_5678-682x1024

Alltså ÅH!

Jag kan inte förstå att det var såhär längesedan som lilla Luiza var så liten. Hjälp, tiden går så fort och är det någon man ser det på så är det ju barnen. Dom bara växer och blir större, i både storlek och personlighet för varje dag! Både skrämmande och härligt på en och samma gång!

.

Annars då? Bloggen håller på att flyttas men sådant tar ju alltid lite extra tid och går inte helt enligt planen! Men det är på gång och jag skriver ut min nya adress så fort den är live så ni kan skriva ner och spara den på er telefon eller dator. Ni får bara vänta lite, lite till!

.

Ps. Letar efter en seriös, grym städfirma som kan komma hem till mig 1 gång i veckan och grovstäda! Vet du någon här i göteborgsområdet så släng iväg en kommentar så är du super duper gullig!

.

KRAM, tilda

 1. Ninni skriver:

  Klara Blank är fantastiska! Jättegulliga tjejer som verkligen kan städa!!!

 2. Rasmus skriver:

  Hej
  Kan varmt rekommendera dig att kontakta oss på bofint Städservice. http://www.bofint.se. Vi är ett härligt gäng med kollektivavtal och schyssta villkor. Vill du ha hjälp av Göteborgs bästa serviceföretag kontakta bofint. 0300-440020

 3. Hemfrid ska vara bra, finns i Göteborg och är etablerade.

 4. Elin skriver:

  Kul med lite nytt för dig och vilken möjlighet! 😍
  Du kan ju alltid fråga tjejen ni hade förra gången men bara hon inte skickar ”fan heller” 😂😂 haha. Kram ❤

  1. tilda skriver:

   JA, verkligen! Så peppad! HEHEHE, just ja!

 5. Busan skriver:

  Jag har, enligt mig, BÄSTA städfirman i Göteborg som heter PassUP. Kontakta Lotta, Lotta Macherelle, gullbergs strandgata 36 a, mobil 0733-50 75 09. Du kommer inte bli besviken (till mig kommer dom i morgon, igen) 🙂

Comments are closed.

LOADING..