Powerbryn

Trenden med rejäla och välmarkerade ögonbryn, så kallade powerbryn (eller powerbrows om vi ska prata engelska), fortsätter både i vår och kommande höst. Själv tycker jag att rejäla ögonbryn är bland det snyggaste som finns, och i och med att trenden är så stark kan vi nog glädja oss åt att ännu fler skönhetsmärken kommer lägga på ett kol för att utveckla och lansera grymma ögonbrynsprodukter inom det närmaste halvåret.

Själv brukar jag pendla lite mellan ögonbrynspuder och ögonbrynspennor, det svåraste för mig brukar i regel vara att hitta en bra nyans som känns naturlig. Vad gäller ögonbrynspennor har jag dock en soklar favorit och det är Eye brow brush från Bobbi Brown. Den har en lite hårdare borste än andra ögonbrynsborstar som jag har prövat, vilket gör att du snabbt kan applicera mycket färg som liksom smälter in i ögonbrynsstråna. Resultatet är riktigt, riktigt bra.

eyebrows dv

  1. Tess skriver:

    Tänk om man fick ha såna bryn……..

Comments are closed.

LOADING..