Giorgio Armani i Milano

För dig som missat så hade jag den stora lyckan att få åka till Milanos modevecka i helgen och gå på Giorgio Armanis visning. Dessutom fick jag hänga backstage innan visningen för att följa skapandet av looken på plats. Här följer en liten bildkavalkad från några av resans höjdpunkter.

armani4

Krediterad.

armani6

Looken – beachvågor, starka ögonbryn och utsuddad, grå skugga.

armani7

En kommande nyhet som jag är mycket spänd på – Armani Maestro Eye & Brow kan användas både som ögonmakeup och för att fylla i ögonbrynen. Formulan har en lite crème-aktig konsistens med lätt lyster som snabbt ska trolla fram naturliga ögonbryn.

armani1

Skirt grönt var visningens stora färg.

armani5

Djurprint känns rätt också i höst.

armani2

Undertecknad efter visningen.

armani3

Förutom att göra kläder har Mr Armani många andra strängar på sin kreativa lyra. Eller vad sägs om restauranger, hotell, dofter och choklad, till exempel?

 

LOADING..