Glad alla hjärtans dag!

Vad sägs om att unna dig själv en Alla hjärtans dag-present i kärlekens tecken? Too faced har ett jättefint ansiktspuder, passande nog döpt till Sweetheart beads face powder, som ger en fin lyster och glöd till huden.

Själv är jag lite mer inne på inredning just nu, så om jag var rik som ett troll (eller åtminstone inte höll på att försöka spara till andra saker) skulle jag unna mig själv en sån här i Valentin-present.

valentines day damernas varld

  1. mimmi skriver:

    Rik som ett troll?!!

    1. Mimmi – jag förstår inte riktigt vad du menar med ”?!!”. Som jag skrev i texten försöker jag spara ihop till lite olika saker, därför har jag inte ”råd” med spontaninköp, oavsett hur lite eller mycket de kostar. Sweethearts beads kostar absolut inte en förmögenhet. Däremot ligger Hay-brickan (som länken går till) på cirka 2000 kronor, vilket jag tycker är ganska dyrt i bricksammanhang.

      Vad gäller ”rik som ett troll” så är det ett uttryck som används både nu och då, också av mig.

Comments are closed.

LOADING..