Fråga: Vad ska jag göra åt mina torra händer?

FRÅGA: Jag smörjer in mig både morgon och kväll med handcrèmer men jag känner mig ändå väldigt torr vintertid – på sommaren upplever jag inga problem. Har också testat att smörja in händerna med olivolja och visst, händerna kanske blev lite mjukare men inte någon längre stund. Har du något tips?/ Sofie

SVAR: Vad gäller handcrèmer tycker jag att ingenting slår sådana som innehåller sheasmör, L’Occitane har till exempel en variant som är riktigt bra. Ett annat hett tips är att smörja in dina händer med en fotcrème, de är ofta fetare och har en högre koncentration av återfuktande ingredienser. Tänk dock på att de flesta fotcrèmer inte är särskilt kompatibla med mobiltelefoner, datortangentbord etc, just för att de är så feta. Undantaget är Kicks egna fotcrème, den återfuktar både fötter och händer fint och du kan, efter några minuter, absolut börja pilla på saker utan att vara orolig för kladdiga märken.

handshands

Bilden kommer från Pinterest.

LOADING..