Toppen, Tromborg!

Du har väl inte missat Tromborg, det naturliga skönhetsmärket som gjort dundersuccé i hemlandet Danmark men som av någon anledning är mer anonymt här i Sverige. Och det är synd, för produkterna är både väl genomtänkta, håller hög kvalitet och levererar. Två av mina personliga favoriter var tidigare Aroma therapy body lotion (världens mjukaste kroppsprodukt med kanske världens mest härliga doft) och deras ögonskuggor Eyegrease (jag gifte mig faktiskt med några av dem på ögonlocken). Sedan imorse har jag en tredje favorit, nämligen upphovskvinnan Marianne Tromborg själv. En sprudlande och inspirerande kvinna som du får möta i ett kommande nummer av Damernas Värld!

tromborg damernas varld

marianne tromborg therese hallberg dv

marianne tromborg therese hallberg dv2

LOADING..