Jag gillar: Origins Plantscription Youth-Renewing Face Oil

God fortsättning! Hoppas att ni har haft en lång och skön julledighet. Själv har jag haft det riktigt skönt, både här uppe i Stockholm och söderöver, närmare bestämt i Skåne. Några sovmorgnar är det ju (tyvärr) inte tal om längre, men min hud har i alla fall fått vila ut ordentligt från nästan allt som smink heter – en vana jag alltid anammar när jag är ledig. Så fort semesterklockan ringer lägger jag undan allt vad puder, foundation, mascara och ögonskuggor heter och fokuserar enbart på bra hudvård. En ny favorit som jag absolut kommer att köpa igen så fort den tar slut är Plantscription Youth-Renewing Face Oil från Origins, en fantastisk ansiktsolja som snabbt gör huden mjuk och smidig och håller vinterfnasigheter borta. Origins att köpa på Origins-diskar och utvalda Åhléns-varuhus, men från mitten av februari kommer märket även att finnas på Kicks.

På tal om ansiktsoljor så är de din huds bästa vän, inte minst under vinterhalvåret. Applicera under din vanliga ansiktscrème – skillnaden märker du nästan omedelbart. Hej då torra hudpartier och fnasiga näsvingar, hej och välkommen mjukt och vackert återfuktat ansikte.

origins plantscription

LOADING..