Barcelona i november

Jag har fått en hel del nya följare på Instagram på senaste dagarna, kanske tack vare mitt inlägg nedan. Kul! Om du följer mig där så vet du redan att jag tillbringade förra veckan i ett soligt Barcelona, där jag bland annat fick lära mig om vårens smink- och hårtrender, hänga med Coco Rocha, besöka Casa Battló och intervjua the one and only Pat McGrath (nej, jag svimmade inte). Mer om Pat blir det i ett senare inlägg, men jag kan redan nu intyga att hon är den mest jordnära celebritet jag någonsin har haft nöjet att intervjua.

Vill du också följa mig på Instagram (och det ju klart att du vill!) så heter jag thereseahallberg – missa inte det lilla a:t i mitten. Vill du följa Damernas Värld (där jag också dyker upp ibland) heter vi kort och gott damernasvarld.

barcelona-675x1024

 

Helt okej utsikt från hotellrummet : Pat McGrath är lika trevlig som känd : Coco Rocha och jag är nästan lika långa : Casa Battló är verkligen en imponerande syn.

LOADING..