Inspiration: Ordning och reda

Ditt badrumsskåp (eller var du nu väljer att förvara dina skönhetsprodukter) har mycket gemensamt med din garderob – båda uppdateras då och då med nya produkter, måste regelbundet rensas och, inte minst, måste dessutom vara välorganiserade för att du ska kunna ha en bra överblick (inte minst på morgonen då det ofta inte finns särskilt mycket tid över för att leta efter det där matta läppstiftet från YSL eller ditt nya lack från Essie).

Inte nog med att ordning och reda sparar tid, dina skönhetsprodukter blir dessutom vackrare att se på. Hittade fyra extra fina och kreativa varianter på detta tema på Pinterest nedan. Spana in och låt dig inspireras!

  1. OJ, så fint!! Sådär ser det ju inte ut hemma hos mig kan jag ju säga sådär på rak arm.

  2. Jag behöver definitivt mer ordning och reda bland alla produkter. Fina tips. Kryddhyllan för parfymer är ju helt genial!

Comments are closed.

LOADING..