Ögonfransar á la Shu Uemura

Shu Uemuras klassiska ögonfransböjare har i många år ansetts som kanske den bästa böjaren som finns att tillgå, jag är själv riktigt förtjust i den. Därför börjar mitt hjärta klappa lite extra när jag ser att Shu Uemura lanserat en helt ny ögonfransböjare, döpt till New generation eyelash s curler. Den nya designen ska, om vi ska tro Shu Uemura själva, passa alla ögonformer och garanterat inte klämma huden kring ögonen. Den här ska jag spana efter nästa gång jag befinner mig utomlands och i närheten av en Shu Uemura-disk.

Vill du förresten lyckas exceptionellt bra med din ögonfransböjare, oavsett märke? Böj fransarna i minst tre steg! Börja vid fransroten och arbeta dig utåt mot franstopparna, samtidigt som du böjer. Då får ögonfransarna en böjd och jämn form. Glöm inte heller att böja fransarna innan du applicerar mascara! Gör du tvärtom kan en del fransar skadas och, om olyckan verkligen är framme, gå av.

LOADING..