Tillbaka!

För ett år, en månad och en sisådär sju-åtta dagar sedan skrev jag mitt förra inlägg i den här bloggen. Det var den sista juni och sommarvärmen gassade både över Stockholms gator och inne på Damernas Världs redaktion. Mitt skrivbord var rensat, arbetstelefonen inlämnad och min mage spände ut min mammaklänning så att det knakade i sömmarna så fort jag försökte böja mig ner eller sätta mig ner någorlunda graciöst. Att gå i trappor var inte att tänka på. ”Åh!” utbrast min man när han mötte upp mig den där sena eftermiddagen efter sista arbetsdagen, ”det är som att krama en mumin!”.

Ett år kan gå både fort och långsamt. Under den långa, mörka och kalla vintern, när hundra lager bebiskläder skulle på och barnvagnen envisades med att fastna i snömodden trodde jag att min mammaledighet aldrig skulle ta slut. Men så fort vårvärmen började göra sig påmind under påskhelgen började dagarna rulla på snabbare och snabbare. Att gå ut med barnvagnen i flera timmar och besöka lekplatsen blev med ens riktigt, riktigt roligt. Svisch så var det plötsligt första maj, första juni och första juli och min man, min son och jag styrde kosan till Bali för fyra veckors semester. Och nu sitter jag här, min tredje dag på Damernas Världs redaktion, och tänker att det mesta faktiskt känns som förut – trots att precis allting förändrades den där dagen för ett år sedan då den utspända magen plötsligt byttes ut mot en liten person istället.

Kort sagt, det är roligt att vara tillbaka. Nu kickar vi igång bloggen igen med ett litet bildspel om vad som har hänt sedan vi senast sågs.


Min son föddes och skönhetsbestyr byttes snabbt ut mot lek på golvet.


Jag insåg att jag aldrig mer kommer att få sova hur länge och mycket jag vill.


I maj drog vi kosan till Nordnorge och fiskade.


I juli hoppade vi på tre olika flygplan och fann oss själva, 26 timmar senare, på Bali.


Vi höll oss i vattnet mest hela tiden, här är vi på en avkopplande resort strax utanför Ubud.


Vi hittade nya kompisar, både i djungeln …


… och vid havet.


Så här ser det ut i taket på min absoluta favoritrestaurang i Seminyak, Tékor Bali.


Hej då stranden, hoppas att vi ses snart igen.

  1. Karin skriver:

    Saknat din blogg – välkommen tillbaka!

  2. Och du är så välkommen tillbaka!

Comments are closed.

LOADING..