Mitt bästa skönhetstips

Eftersom jag har arbetat som skönhetsredaktör de senaste fem-sex åren (bland annat på VeckoRevyn och nu Damernas Värld) har jag ju hunnit dela med mig av en hel del skönhetstips. Ett av de bättre, det tycker både min kollega Carol Chen och faktiskt även jag (om jag får säga det själv), är den finurliga insikten om att nagellack inte fäster på hud.

Detta innebär med andra ord att du inte behöver få panik om färgen spiller över naglarna när du gör pedikyr och manikyr och försöka rädda alltihop med tops indränkta i nagellacks-remover. Eftersom nagellack inte fäster på hud räcker det gott och väl att du håller fingrarna/tårna under rinnande vatten och helt sonika gnuggar bort färgfläckarna som hamnat utanför. Hur smart som helst – se bara till att din manikyr och pedikyr har torkat ordentligt innan du sätter på det ljumma vattnet.

Vilket är ditt bästa skönhetstips?


Så här ser nyansen Dating Coral från L’Oréals nya nagellackskollektion ut.

LOADING..