Ciaté Caviar Manicure Rainbow

I måndags jag med på min sista skönhetsplåtning innan mammaledigheten, där vi avhandlade höstens hetaste makeup-trender. Självklart var jag bara tvungen att se till att fotomodellen fick ett lager av hypade Ciaté Caviar Manicure i multifärgade nyansen Rainbow och jag kan nog bara säga: wow, wow och varför-har-ingen-kommit-på-detta-tidigare-wow. Vi kan slänga in ett OMG också, när vi ändå håller på.

Ciaté Caviar Manicure är lätt att använda, du bara applicerar två lager av underlacket och sprinklar sedan de små kulorna över. Ska hålla i 48 timmar, förhoppningsvis blir livslängden lite längre med ett bra överlack. Bäst av allt är att Ciaté Caviar Manicure är snyggare i verkligheten än på bild. Skynda fynda på närmaste webbutik är allt jag har att säga, för detta är sommarens hetaste och kanske snyggaste manikyr 2012.

ciate caviar manicure rainbow

  1. You are a very capable individual!

  2. I¡¦ll right away grasp your rss feed as I can’t find your e-mail subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me understand so that I may subscribe. Thanks.

  3. How to become a tutor in creative writing for Further education and or teach English as a second language?

  4. Fantastic site. Plenty of useful info here. I’m sending it to a few buddies ans also sharing in delicious. And naturally, thank you in your sweat!

Comments are closed.

LOADING..