Balmain kommer till Sverige!

För ungefär 1,5 timme sedan började jag nästan hyperventilera av spänning och glädjechock på ett café här i närheten. Varför? Jag fick nämligen veta att Balmains parfymer äntligen, äntligen, lanseras i Sverige!

Och inte nog med det, jag fick dessutom dofta på de fyra dofter som snart (förhoppningsvis redan i nästa vecka) kommer att lanseras på NK, närmare bestämt den gröna doften Vent vert med noter av bland annat lime, viol och ekmossa, orientaliska Ambre gris med noter från bland annat kanel, tuberose och ambra, citrusfräscha Monsieur Balmain med noter från bland annat mynta, ingefära och vetiver samt maskulina Carbone med noter från bland annat viol, mysk och benzoin.

Och vet ni, ännu fler nyheter väntar i september. Hur spännande?

  1. I am continuously looking online for tips that can facilitate me. Thx!

  2. Undoubtedly, what a amazing blog and instructive posts, I’ll bookmark your site.Very best Regards!

Comments are closed.

LOADING..