Tjuvtitt på hösten hos Yves Saint Laurent

I morse bjöd Yves Saint Laurent in till pressfrukost för att visa höstens kommande nyheter och ni har mycket att se fram emot: bland annat en helt ny foundation, ytterligare en produkt i hudvårsserien Forever och inte minst den fantastiskt fina höstlooken (med bland annat en highlighter to die for), inspirerad av en brasiliansk skog efter ett skyfall. Premiär för nyheterna blir det sista veckan i augusti.


Förväntningarna var på topp!


Yves Saint Laurens skandinaviska makeup-artist Zenia Jaeger fanns på plats.


Den ena looken med märkets kommande, sprillans nya foundation.


Den andra looken, lagd med höstkollektionens produkter. Påminde mycket om Robert Palmers klassiska 80-tals video ”Addicted to Love”. Fint! På ögonlocken och under nedre fransraden skymtar ni den kommande highlightern.


Jag blev särskilt förtjust i höstlookens läppstift. Har ni sett vilka fantastiska färger? (Och försök strunta i att min arm uppenbarligen inte sett solen på en sisådär hundra år).

  1. Thank you for one more vital article. In which else could anyone get that kind of data in this kind of a complete way of writing? I’ve a presentation incoming week, and I am on the lookout for such info.

  2. Can I simply just say what a relief to find somebody that truly understands what they’re discussing on the internet. You actually understand how to bring an issue to light and make it important. More people really need to read this and understand this side of the story. I can’t believe you’re not more popular since you definitely have the gift.

  3. Amazing blog! Do you have any tips for aspiring writers? I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused .. Any recommendations? Cheers!

  4. How do you find different blogs on Blogger with keyword or search?

  5. Hello, I observed your blog page within a new directory of blogs. I do not understand how your blog page came up, must have been a typo, Your blog looks excellent. Possess a good day

Comments are closed.

LOADING..